Balea Badparels | Review

Balea badparels header
Ik ga graag in bad. Het liefste elke keer met een ander badproduct! Toen ik recent bij de DM in Duitsland was, zag ik een heel schap vol met allemaal zakjes badproducten. Ik kocht een zakje Balea badparels met de geur van orchidee en vanille.

Er liggen verschillende merken in het schap wat de keuze niet altijd makkelijk maakt. Het grote voordeel van de Balea zakjes, vind ik, is dat er een héél klein gaatje in zit waar je de geur kan ruiken. Zo’n product koop ik sneller dan wanneer ik niet even kan snuffelen. Voor de mensen die mij niet zo goed kennen…. Ik steek overal m’n neus in hahaha. Ook kun je rechtsonderin het product zien. Niet heel erg van toegevoegde waarde, maar toch leuk.

Balea badparels

De badparels verleiden de zintuigen met een heerlijke geur mix van zwarte orchidee en vanille. In het zakje zitten donkerpaarse pareltjes, waarvan de geur je tegemoet komt! Maar niet op een vervelende manier. Het is een een zoete geur, waar je van moet houden. De optimale watertemperatuur voor de pareltjes is 36°- 38° en er wordt aangeraden 10 tot 20 minuten te badderen.

Het effect ervan in het bad vond ik erg grappig! Na een tijdje zie je de pareltjes niet meer, maar is je water wel knal paars. De geur is, eenmaal in contact met het water, milder. Een bad van 36°- 38° vind ik al snel koud. Mijn bad moet toch wel zo’n 40°+ zijn! En 10 tot 20 minuten vind ik ook erg kort. Zonde van al dat water denk ik dan. Ik ben dus, zonder problemen, langer in bad gebleven.

Balea badparels water

De inhoud van het zakje is 60 gram en kost maar €0,55!! Ook erg leuk voor als je op vakantie gaat en weet dat je een bad in je verblijf hebt.

Ken jij de badproducten van Balea al?

 

Handtekening

Follow on Bloglovin

Comments are closed.