Boekpresentatie Hoooked

HWB header
Op 11 februari ging ik samen met goede vriendin S. naar de Handwerkbeurs in Zwolle. Ik was uitgenodigd door Hoooked om het eerste exemplaar van het nieuwe boek in ontvangst te nemen! Ik weet niet eens meer precies hoe dat ontstaan is, maar ik ben er super dankbaar voor ♥ En wat vond ik het spannend haha. Kijk je mee?

We waren ruim op tijd in Zwolle. We konden dus op ons gemak alvast een klein rondje lopen over de beurs, en vast even kijken waar de stand van Hoooked zou zijn. Die was uiteindelijk niet te missen! Voor de stand stond de XXL loungestoel. Deze hadden ze ook al mee naar de Kreadoe in november. En ik vind ‘m zó gaaf!! Ooit ga ik die ook haken, alleen wel in andere kleuren.

HWB Hoooked 5

HWB Hoooked 3

En wat dacht je van al deze geweldige Hoooked maxigurumi knuffels ♥ De giraffe en de neushoorn vind ik zo schattig!

HWB Hoooked 4

De Expedit/Kallax kast lag vól met klossen Ribbon XL. Dat is toch de droom van elke haakster? Zo’n kast vol met garens! Helaas gaat Jasper het daar toch echt niet mee eens zijn hahaha.

HWB Hoooked

Voor de boekpresentatie had ik al even kennis gemaakt met Geesje en Anouk. Zij zijn de vrouwen achter de patronen in het boek! Op onderstaande foto zie je het inkijkexemplaar van het nieuwe boek op de standaard liggen. Maar ik heb netjes gewacht met kijken tot ná de boekpresentatie. Knap hé haha.

HWB Hoooked 6

Ik kreeg het eerste exemplaar uitgereikt van Marike den Brok (rechts). Zij werkt voor Kosmos Uitgevers als uitgever Creatief & Art en Natuur. Links van mij staat Geesje.

HWB Hoooked 7

Geesje en Anouk poseren nog even met de super gave Hoooked truien. Als ze die ooit gaan verkopen, dan wil ik er één!!

HWB Hoooked 8

Na de boekpresentatie kregen we ook nog een goed gevulde goodiebag met daarin:

 • Hoooked Maxigurumi
 • Een klosje zpagetti
 • Blikje met spelden
 • Twee kralen
 • Twee jasseron kettingen
 • Hoooked label

In de stand kocht ik nog een klos Eco Barbante in de kleur Gris en 3  boeken die ik nog niet had. Mijn Hoooked boeken collectie is daarmee bijna compleet! Er moet nog één boek bij. Die koop ik binnenkort, want ik heb al gezien dat daar een geweldig patroon in staat haha

HWB goodiebag

Via deze weg wil ik Hoooked en Kosmos Uitgevers nogmaals heel erg bedanken dat ik op deze manier bij de presentatie betrokken mocht zijn! En het eerste project uit het nieuwe boek is al uitgekozen. Maar daar later meer over 😉

Ken jij Hoooked al?

afsluiting

Follow on Bloglovin

4 comments on Boekpresentatie Hoooked

 1. Neys Landelijke Woonaccessoires
  18/03/2016 at 22:27 (1 year ago)

  Wat een leuke knuffels zeg. Mooi gedaan, ik zou ze allemaal wel willen hebben. Daar zit echt wel veel werk in om die te maken.

  • Luana
   18/03/2016 at 22:32 (1 year ago)

   Gaaf zijn ze hè!

 2. Sterre
  13/03/2016 at 13:37 (1 year ago)

  Leuk! Ben benieuwd naar wat je hebt uitgekozen als volgend haakproject.

  • Luana
   18/03/2016 at 22:31 (1 year ago)

   Iets waar ik waarschijnlijk nog je hulp bij nodig heb hahaha