Day Dream Malmo | Dekbed Discounter

dekbed-headerEen nieuw dekbedovertrek is altijd een beetje een probleem hier. Ik hou wel van een fleurig dekbedovertrek met kleuren en plaatjes. Jasper daarentegen houdt van simpel. Toen ik hem leerde kennen had hij 2 zwarte overtrekken en 2 flanellen overtrekken. Toen we gingen verhuizen, kwam ik aanzetten met een blauw en witte overtrek! Dat heb ik geweten….

Inmiddels hebben we er een crème kleurige overtrek bij. Met een tekening van een hert en zwarte lijnen op de kussens. Lag vorig jaar ergens in de koopjeshoek van Ikea. Kon ik natuurlijk (na overleg haha) niet laten liggen. En toen kwam ik op dekbed-discounter.nl terecht!

dekbed-malmo

Dekbed Discounter heeft eigenlijk alles met betrekking tot je slaapkamer! Dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslaken en zelfs boxsprings en matrassen. Er is een heel breed assortiment! Omdat wij verder alles al hebben voor onze slaapkamer en het bed, ging ik op zoek naar een nieuwe overtrek. Daarbij natuurlijk rekening houdend met de wensen van vriendlief 😉

dekbed-detail

Toen ik het Day Dream Malmo dekbedovertrek zag, was de keus snel gemaakt!.Zeg nou zelf; hij past toch perfect bij mij! Het is een dekbedovertrek van 100% katoen, wat ik erg belangrijk vindt. Een fijne stof waar we heerlijk onder slapen! En het is weer eens iets anders dan zwart of crème haha. En omdat ik graag ‘echt’ blijf in mijn foto’s…..ik heb een hekel aan strijken en beddengoed strijken vind ik onzin. Dus vandaar dat ik ook voor dit artikel de boel niet gestreken heb. Eerlijk he haha.

Hoe ziet jouw favoriete dekbedovertrek eruit?

Handtekening

Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Follow on Bloglovin

Comments are closed.