Garnier Loving Blends Body Milde Haver | Review

Loving Blends haver header

Ik ben geen fan van bodylotion. Het doet voor mijn huid gewoon helemaal niks. Een bodybutter daarentegen ben ik weer wél fan van! Maar niet in de zomer haha. Snap je het nog? 😉 Toen ik in mei op de Libelle Zomerweek was kwam ik een leuke aanbieding tegen in de Loving Blends stand. Drie producten naar keuze voor maar €10. And ladies (and gentlemen?), ik heb een nieuwe favoriet!!

De milde haver bodymilk is, in tegenstelling tot wat de verpakking zegt, zeker niet milky. Als in, ik verwachtte een waterig/dun product. Maar niks is minder waar. Het is een rijke bodylotion die mijn huid super zacht aan laat voelen en ook nog eens goed hydrateert. Bij een normale bodylotion heb ik dit gevoel nooit. Sowieso vind ik die dingen altijd sticky haha. De bodymilk van Loving Blends trekt snel in en is daardoor niet sticky. De verpakking ben ik ook erg over te spreken. Een pompflacon vind ik altijd erg fijn in gebruik omdat je zo goed kunt doseren. Ook vind ik het hygiënischer dan een fles zonder pompje.

Loving Blends haver

De ingrediënten

Er zitten een aantal verzorgende ingrediënten in. De belangrijkste zijn shea butter, havercrème en amandelmelk. Shea butter staat het hoogste, wat verklaard waarom het geen waterige crème is.

  • De vetten, uit havermout zorgen ervoor dat de huid versterkt en gevoed wordt. Ook zitten er bepaalde vezels in havermout die helpen vocht vast te houden. Daarom is de bodymilk ook geschikt voor de droge huid.
  • Amandelmelk reguleert het vochtgehalte van de huid en vermindert huidirritaties. Tenzij je allergisch bent voor amandel. Dan zou ik dit product lekker links laten liggen!

Loving Blends haver ingredienten

Ik heb er heel veel aan gehad toen ik m’n benen heel erg verbrand had. Naast after sun smeerde ik er ‘s avonds ook een flinke laag van deze bodymilk op. Zo bleef de boel goed gehydrateerd. Het vervellen ging het niet tegen maar maakte het wel minder vervelend.

Heb jij een gevoelige huid, die droog is en wel wat extra’s kan gebruiken? Dan raad ik je deze bodymilk zeker aan! Je koopt ‘m o.a. bij Kruidvat voor €5,19.

Ben jij al bekend met één van de Loving Blends producten?

Handtekening

Follow on Bloglovin

Comments are closed.