Gehaakt #1

Gehaakt header
De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten! Door omstandigheden ben ik genoodzaakt om meer balans te vinden in de dagelijkse dingen. Wat geen straf is, want daar ervaar ik weer veel rust door. Zo ook de rust om mijn hobby’s weer op te pakken! Ik heb wat UFO’s af gehaakt. UFO’s?! Ja, UnFinished Objects haha.

Laten we maar meteen met het grootste project beginnen. De CAL 2014! De laatste update schreef ik in oktober 2014. Ik ben 2,5 jaar bezig geweest met de deken. Waarom zo lang? Omdat ik het een vreselijk project vond! Ik begon er vol goede moed aan en op een gegeven moment was ik het gewoon ZAT! Maar uiteindelijk kom je op een punt dat je ‘m toch wel graag af wilt maken. And so I did. Op 19 juni jl. kon ik de laatste draadjes afhechten! En nou wachten op de winter. Hij is echt te warm om nu al onder te kruipen haha.
Gehaakt met Stylecraft Special DK. Voor de kleuren klik hier.

Eén van mijn favoriete patronen is een patroon van Lion Brand Yarns. Een simpel patroon voor een super schattig tutteldoekje. En doordat je met een dubbele draad haakt, kun je dus ook met twee kleuren werken. Ik had nog wat restjes en die heb ik voor het onderstaande konijntje gebruikt. Ik vind de combinatie met geel heel lief. En ze doen het erg goed als kraamcadeautje! Maar deze vind ik zo schattig, die hou ik lekker zelf haha. Z’n voorgangers heb ik oogjes gegeven, maar eigenlijk vind ik ‘m zonder oogjes ook wel heel lief ♥ 
Gehaakt met Phildar Pingoun Esterel in Lime en Catania in Linnen.

Bunny lovey

Bunny lovey knot

Het meeste recente project is een olifantje naar een patroon van Hoooked. Het haken was zo gedaan. Maar het in elkaar zetten……… Toen ‘ie in elkaar zat was ik verre van tevreden! De oren zaten niet mooi, het koppie zat niet goed vast en ik vond ‘m gewoon niet leuk. Dus alles weer uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet. En ik ben zó blij dat ik dat gedaan heb! Kijk nou hoe ontzettend schattig ‘ie is ♥ ♥ ♥
Gehaakt met Hoooked Eco Barbante Milano in de kleur Spring. Het hartje is er achteraf op genaaid in de kleur Gris.

Olifant Mo

Olifant Mo zij

Olifant Mo detail

En het nieuwe project is ook al weer gepland! Eigenlijk staan er al weer twee gepland, maar voor de tweede heb ik de spullen nog niet binnen. Ik ga een hele toffe tas haken! Weer naar een patroon van Hoooked. Nee jongens, deze post wordt niet gesponsord! Ben gewoon een Hoooked fangirl haha. Ik ga de tas haken met Eco Barbante Milano in de kleur Ultramarine.

Eco Barbante

Op naar Gehaakt #4!

afsluiting

 

Follow on Bloglovin

Comments are closed.