Haar en beauty workshop

Bubbles
Begin november kreeg ik van vriendin Denise een berichtje over een workshop bij Ami Kappers Deventer. Ik hoefde eigenlijk niet eens te weten wat de bedoeling was, want het leek me meteen ontzettend leuk! Dus heb ik Denise dat mooi even laten regelen haha. Dinsdag 19 november was het zover. Uit het werk met de trein naar Deventer. Op het station stond Denise al op me te wachten. Samen liepen we naar Ami Kappers. Eenmaal binnen werden we ontvangen met een glaasje bubbels.

We werden in 4 groepen verdeeld. Mijn groep begon bij Ici Paris XL. Hier konden we terecht met onze make-up vragen! Ik herkende een boel producten van de Grazia Beauty Bloggers Masterclass. Denise liet zich als eerste opmaken.

Ici Paris XL workshop

Denise wou graag de basis leren. En volgens mij is dat goed gelukt!

BE Workshop

Het eindresultaat!

BE Denise

Ons groepje bestond uit 3 personen. De 3e persoon (ik ben haar naam even kwijt) wou volgens mij graag een mooie smokey eye proberen. Ik zeg: Goed gelukt!

BE workshop

Hierna was het tijd voor de haar workshop! Helaas was de tijd om voordat ik in de make-up kon, maar dat is allemaal nog goed gekomen. Iets wat ik heel graag wou leren was krullen maken met een stijltang. Ik heb dit zelf al een paar keer geprobeerd, maar op de één of andere manier lukte het me nooit. En nu kan ik vol trots zeggen dat het me lukt!! Alleen ben ik er nog niet helemaal uit of ik het mooi vind bij mezelf haha. Mooi of niet, ik kan het tenminste!

Krullen met stijltang workshop

Tijd voor pauze! Er waren hapjes van Bagels & Beans Deventer en Zuivelhoeve Deventer. En die waren érg lekker!!

Pauze

Na de pauze was het voor ons groepje tijd om mee te gaan met de dames van Rituals Cosmetics. Hier kregen we een heerlijke handmassage met een super fijne scrub! Na het scrubben werden onze handen ook nog ingesmeerd met een handcrème naar keuze. Érg fijne producten. Wat ik ergens al wel wist, want ik heb een paar Rituals producten thuis! De hand producten zijn zeker een aanrader.

Rituals

Rituals handmassage workshop

Na mijn handmassage ben ik terug gegaan naar de dames van Ici Paris XL. Er was nog wat tijd over, dus ik kon me op laten maken. Wat ik graag wou leren/weten is hoe ik de roodheid in m’n gezicht bijna helemaal kan camoufleren. Na het aanbrengen van de BE Photo Perfecting Primer (€14,99) hebben we samen gekeken welke foundation goed bij mijn huid paste. Dit was de BE Diamond Dew Glow Foundation in kleur 03 (€14,99). Hier en daar hebben we de foundation opgebouwd. Onder m’n ogen en onder m’n wenkbrauwen is de BE Perfect & Reflect Highlighter Pen in kleur 01 (€12,99) aangebracht. Dit zorgde meteen voor een frisse uitstraling! Toen het tijd was voor een blush hebben we gekozen voor Clinique’s Chubby Stick Lip Colour Balm in de kleur Bountiful Blush (€17,55). Dit was echt, vond ik, de perfecte kleur voor mij! M’n ogen hebben we niet heel veel mee gedaan. Dit omdat die met dit ‘beetje’ make-up al goed opvielen. Op m’n waterlijn hebben we nog het BE Eye Pencil in de kleur Beige (€7,99) aangebracht en een beetje BE Lash Me Baby All-in-One mascara (€15,99). Op m’n wimpers dus he, niet op m’n waterlijn hahaha. M’n wenkbrauwen hebben we ook nog een klein beetje bijgetekend. Hiervoor is het BE Eyebrow Pencil in 01 Blonde (€7,99) gebruikt.

BE make up workshop

Het eindresultaat! Gemaakt in de trein, want was vergeten te vragen of iemand even een foto wou maken haha. Links het totaalplaatje en rechts vooral gericht op de blush.

BE eindresultaat

Als laatste kregen we stylingadvies van de personal stylist van Shoeby Deventer. Nog zoiets waar ik ontzettend blij van werd!!! Ik was eigenlijk een beetje bang dat niks mij zou passen. Passen ja, want ze had heel veel kleding meegenomen! Ik sprong een gat in de lucht toen ik een setje aan had. Het paste en ik voelde me er GE-WEL-DIG in!! Ik moest de set hebben dus heb m’n outfit voor kerst al uitgezocht haha. Nou dat krullen goed onder de knie krijgen en alle gebruikte make-up van BE scoren en ik ben er helemaal klaar voor! En weet je wat ik zo leuk vind aan deze set? Het zijn kleuren die ik normaal niet draag. Omdat ik bang was dat het mij niet zou staan. En nou heb ik dus te horen kregen dat deze kleuren me juist heel goed staan. Mijn dag kon niet meer stuk!!

Shoeby workshop

Ook Denise kreeg stylingadvies. Zij heeft een super gave broek gekocht!! Ook heeft zij dingen aan gehad die ze anders niet zou dragen. En het stond d’r allemaal super! Look at that beauty!!!

Shoeby rode broek

Ik wil Ami Kappers Deventer, Shoeby Boreel Deventer, Ici Paris XL Deventer en Rituals Cosmetics Deventer ontzettend bedanken voor deze TOP avond!  En natuurlijk Bagel & Beans Deventer en Zuivelhoeve Deventer voor de heerlijke hapjes.

handtekening

PS: Binnenkort de unboxing van de goodiebag die we kregen!

Follow on Bloglovin

7 comments on Haar en beauty workshop

 1. Luana
  24/11/2013 at 19:06 (4 years ago)

  Thanks ♥

 2. Tamara
  21/11/2013 at 22:37 (4 years ago)

  Erg leuk dagje zo te zien!!

  • Luana
   22/11/2013 at 10:00 (4 years ago)

   Ja, het was super!!!

 3. Kim / Vintage & Beauty
  21/11/2013 at 12:06 (4 years ago)

  Wat zie je er mooi uit Luana! <3
  Vind de krullen en de gebruikte kleuren heel goed bij je passen. Vaker doen 😉

  Liefs,
  Kim

  • Luana
   22/11/2013 at 10:00 (4 years ago)

   Dankjewel Kim ♥

 4. Sterre
  21/11/2013 at 11:52 (4 years ago)

  Heel leuk verslag. En wat een beauties op het laatst, staat jullie erg mooi hoor! En die krullen bij allebei… ik zeg: houden zo, leuk!

  • Luana
   22/11/2013 at 09:48 (4 years ago)

   Dankjewel! Ik ga het krullen nog wel een keer proberen haha.