Neon Glitter | Yes Love | Swatch

Yes love header

Een paar maanden geleden ontdekte ik het Yes Love schap bij onze DA. Ik kende dit merk alleen nog maar van de swatches van Lin, en was hierdoor erg nieuwsgierig. Ik heb er uiteindelijk vier gekocht! Iets met op=op want er zou iets anders, soortgelijks voor in de plaats komen. Nagellak en op=op betekent voor mij inslaan hahaha. Deze lak was ik heel benieuwd naar omdat ‘ie Glow in the Dark zou zijn.

De lak bevat 2 maten hexagons. Grote en kleine. Deze hebben verschillende kleuren. Ik zie er geel, groen en oranje in. De lak zelf is net niet transparant, maar meer een beetje groenig. Iets lichter als snotgroen hahaha.

Als basis heb ik 33 wild white days van Essence gebruikt, omdat de lak anders niet zou dekken. De lak heb ik aangebracht met de sponsmethode. Klik hier voor een tutorial.

Yes Love Neon Glitter

Yes Love Neon Glitter zoom

Maar, nu de grote vraag… Is de lak glow in the dark? JA! Alleen is het niet gelukt om dat op foto vast te leggen. M’n camera vond het niet leuk dat ik in het donker ging zitten haha.

Yes Love is bij onze DA vervangen door Rebecca Queen. Ik weet niet wat de verdere verkooppunten hiervan zijn, maar je kunt ze ook online kopen via de oude Yes Love webshop. De lakken kosten daar €5,10 per stuk. Volgens mij kosten ze hier bij de DA maar €1,99!

Heb jij ook lakken van Yes Love?

handtekening blog

Follow on Bloglovin

1 comment on Neon Glitter | Yes Love | Swatch

  1. LinvanT
    28/10/2015 at 10:32 (2 years ago)

    Glow in the Dark is zo leuk. Ik heb ook een aantal glitterlakken die dat zijn. Wel stom zeg dat de webshop in ene ze duur is. Ik heb daar toen (vorige eigenaar wel) een hele collectie gekocht. Ik kon niet kiezen en voor 1,50 per stuk geloof ik kon ik best alle 12 kopen. Die nieuwe prijs is wel absurd hoog. Ik kan me niet herinneren ze ooit bij de DA gezien te hebben. toch nog eens een kijkje nemen dan!
    LinvanT recently posted…Blogsale – Nars, MAC, Kiko, Sleek en meer!