Review Lush Space Girl

Lush Space Girl
Vorig jaar kreeg ik een souvenir, uit Kroatië, van m’n vader. Nou ja, souvenir… Het was niet echt iets om te bewaren haha. Hoewel ik dat wel een tijdje gedaan heb. Maar vorige week heb ik het dan eindelijk gebruikt. Space Girl van Lush!

Space Girl lijkt op een kleine ufo maar ziet er verder niet heel bijzonder uit. De bruisbal ruikt heel lekker zoet! Op de foto kun je het niet zo heel goed zien, maar hij is een beetje paarsig. Ook zitten er glitters op.

Lush Space Girl

Wat zegt Lush over Space Girl?

Een heerlijke bruisbal met glitter en de geur van zwarte bessen, grapefruit en bergamot olie. Voor een bad om heerlijk in weg te dromen van verre oorden…

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Amandelolie (Prunus dulcis), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 45350 (Colour 45350), Glitter, karmozijn en roodgouden (Polyethylene terephthalate), Bruisend snoepje (Fizzy Candy), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Methyl ionone (Methyl Ionone)
Space Girl Lush
Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze bruisbal ontzettend saai vind. De geur viel me best wel tegen. Als in, de geur is lekker, maar niet voldoende aanwezig. Ik hou van badproducten waar de geur van blijft hangen! Dat heeft deze bruisbal niet. Het water kleurt paars, dat effect is wel grappig. De glitters zag ik ook niet terug in het water. Zoals ik al zei, ik vind ‘m saai. Misschien komt dat ook wel omdat de badproducten die ik al van Lush gebruikt heb allemaal iets bijzonders hadden. Zoals Big Blue en Butterball. Maar dat ik ‘m saai vind, zegt natuurlijk niks over wat iemand anders er van vindt 😉 De actie foto van Space Girl vind ik dan wel weer tof! Lekker spacey haha.
Space Girl water
Kennen jullie Space Girl van Lush? Wat vind jij er van?
Handtekening blauw
Follow on Bloglovin

4 comments on Review Lush Space Girl

 1. Eline
  27/01/2014 at 17:40 (4 years ago)

  Jammer dat hij tegenvalt, ik vond de geur wel heel erg lekker!
  Eline recently posted…Picture Perfect #19

  • Luana
   27/01/2014 at 21:10 (4 years ago)

   Ik vond de geur ook lekker, maar toen ‘ie eenmaal in het water lag verdween de geur. Dat vond ik erg jammer!

 2. wies
  27/01/2014 at 11:48 (4 years ago)

  Jammer dat hij tegen viel.. Ik vind Lush producten er wel altijd super leuk uitzien 🙂

 3. Laura - Essential Honesty
  27/01/2014 at 11:29 (4 years ago)

  Ik ken niet veel van de bruisballen van Lush, gewoon omdat ik geen bad heb..
  Maar heb inderdaad wel al meer spectaculaire balletjes zien voorbijkomen!
  Laura – Essential Honesty recently posted…Unboxing Kiko-bestelling!